Существовало также разделение купцов по направлениям (купцы заморские или низовские), предметам торговли (купцы прасолы, суконники, хлебники, рыбники и т.д.). (Ю.К.Краснов, История государства и права в России)
РусскийEnglish

Ароматизаторы

Ароматизаторы

 

Синонимы: ароматы, ароматические смеси, технологические ароматизаторы.

 

 

1. Согласно Закону Украины № 771/97-ВР "ароматизатори - ароматичні речовини, ароматичні препарати, технологічні ароматизатори, коптильні ароматизатори та їх суміші; ароматичний препарат - продукт, який не є ароматичною речовиною, концентрований чи неконцентрований, який має ароматичні властивості та який отримують шляхом здійснення відповідних фізичних процесів (у тому числі дистиляції та екстрагування розчинника) або за допомогою ензиматичних чи мікробіологічних процесів з матеріалів рослинного чи тваринного походження, які беруться в сирому вигляді або після переробки в цілях споживання людиною із застосуванням традиційних способів приготування харчових продуктів (у тому числі обезводнення, висушування та ферментації)".

 

2. Согласно Закону Украины № 771/97-ВР "технологічний ароматизатор - продукт, одержаний з дотриманням належної практики виробництва, шляхом нагрівання (до температури, що не перевищує 180 (град.) C, не довше 15 хвилин) суміші інгредієнтів, які не обов'язково повинні мати ароматизуючи властивості і принаймні один з яких повинен містити азот, а інший - бути відновлюючим цукром".

 

3. Поставщики: ООО "Галеан", ООО "Компания Евроимпекс", ООО "ВТР", ООО ПКП "Укрпродкомпания", Symrise Representative Office in Ukraine (г.Киев и г.Харьков), ООО "КУК-Украина", ООО "Тигма Лтд", Givaudan Suisse SA Representative Office in Ukraine, ЧП "Украинское предприятие "Аверс плюс". 

 

4. Производители: Givaudan SA, Firmenich SA, IFF International Flavors & Fragrances Inc., Symrise AG, Takasago International Corporation, Sensient Technologies Corporation, T.Hasegawa CO., Ltd., Mane sa France, Frutarom Ltd., Aromco Limited, Etol d.d., Fromatech, ООО «Скорпио-Аромат», "Комбинат химико-пищевой ароматики".